Total Pageviews

Popular Posts

Testimoni Resdung Oleh Stokis dan Leader Rzqy Qaseh Marketing Lisa Sara

Saya setiap pagi lepas solat subuh mesti makan Qaseh dulu. Lepas tu sambung buat kerja basuh baju, pinggan, buat breakfast dan setelkan tulis order Qaseh. Dah siap semua baru makan pagi. Alhamdulillah, walaupun sedang hamil, melayan anak2 kecik 3 orang lagi, uruskan bisnes dan rumah syukur masih mampu biat kerja banyak dalam sehari. Kalau tak makan Qaseh memang saya akan terbaring je sebab tak cukup tenaga. Sekarang buat kerja seharian pun boleh tahan walaupun langsung tak tido siang! Alhamdulillah...syukur sebab bertemu supplemen makanan sunnah 7 dalam 1 Qaseh Gold ni!
Masa mula2 saya makan Qaseh, saya sorang je yang makan. Encik suami memang tak makan. Selepas saya amal makan Qaseh (kini 2 tahun saya amalkan) saya nekad untuk 'paksa' suami saya makan. Memang susah sebab saya yang minta dia makan, bukan dia yang nak makan. Saya nak dia alami sendiri kebaikan pemakanan sunnah sebagaimana yang saya alami. Saya sembuh dari pelbagai masaalah kesihatan hanya dari satu botol Qaseh sahaja!

Nak suruh dia makan dia tak mahu. Mungking kerana dia selalu sibuk. Dan mungkin kerana bagi dia leceh nak kena makan tiap pagi ketika sibuk2 bersiap nak pergi kerja. Jadi apa yang saya buat ialah: Setiap pagi saya tuang 3 sudu besar Qaseh untuk dia dan letakkan di atas piring bersama sarapan yang lain. Saya lakukan dengan istiqamah untuknya agar dia sentiasa sihat.

Alhamdulillah, seminggu pertama selepas saya buat begitu dia berhenti bersin. Kenapa? Kerana Qaseh mula memberi kesan merawat resdungnya. Saya terus sediakan Qaseh untuknya setiap pagi dan dia makan seperti biasa, tak cakap apa. Sehingga ada masa2nya saya terlupa juga dek kerana kesibukan tapi Alhamdulillah saya perhatikan waktu saya lupa dia sendiri pergi ambil Qaseh dari peti ais! Rasa macam tak percaya sebab dulu dia tak nak makan, kemudian dihidang baru makan, dan kini bila terlupa dihidang dia ambil sendiri! Alhamdulillah. Itu tandanya dia juga mula merasakan perubahan baik kepada tubuhnya terutama dalam membantu merawat resdung dan memberi tenaga untuk dia berasa lebih segar.

Hari ini lebih magik. Dia sendiri ambil Qaseh dan simpan dalam bag untuk dia bawa travel sepanjang dia out station! Sanggup bawa Qaseh merentas laut ke bumi Hong Kong. Itulah penangan Qaseh Gold Kekanda!

Berikan pada yang tersayang agar dia sentiasa sihat. Ia bagus untuk membantu dia menghilangkan keletihan, memberikan tenaga segera dan berpanjangan dan menyegarkan otaknya yang stress akibat penat bekerja!
 
Post a Comment

Google+ Badge

SAY ASSALAMUALAIKUM, MOGA ALLAH REDHA

SAY ASSALAMUALAIKUM, MOGA ALLAH REDHA
Tutorials">box


Shoutbox

Followers

Google+ Followers

Follow by Email















MATA PENA








saya sayang mak abah




















































ALLAHU ALLAH











MATA PENA










NAFS





SHAHIDA AMIRA ISMAIL
INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE
DIPLOMA IN ISLAMIC CONTEMPORARY
SHAHIDA AMIRA ISMAIL
INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE
DIPLOMA IN ISLAMIC CONTEMPORARY
~PART TIME QASEH GOLD DISTRIBUTOR, PRODUCT SUNNAH NUTRITION FOOD



♥ SYUKRAN JAZILAN YA UKHTANA WA SHABAB! ♥

Testimoni Resdung Oleh Stokis dan Leader Rzqy Qaseh Marketing Lisa Sara

Saya setiap pagi lepas solat subuh mesti makan Qaseh dulu. Lepas tu sambung buat kerja basuh baju, pinggan, buat breakfast dan setelkan tulis order Qaseh. Dah siap semua baru makan pagi. Alhamdulillah, walaupun sedang hamil, melayan anak2 kecik 3 orang lagi, uruskan bisnes dan rumah syukur masih mampu biat kerja banyak dalam sehari. Kalau tak makan Qaseh memang saya akan terbaring je sebab tak cukup tenaga. Sekarang buat kerja seharian pun boleh tahan walaupun langsung tak tido siang! Alhamdulillah...syukur sebab bertemu supplemen makanan sunnah 7 dalam 1 Qaseh Gold ni!
Masa mula2 saya makan Qaseh, saya sorang je yang makan. Encik suami memang tak makan. Selepas saya amal makan Qaseh (kini 2 tahun saya amalkan) saya nekad untuk 'paksa' suami saya makan. Memang susah sebab saya yang minta dia makan, bukan dia yang nak makan. Saya nak dia alami sendiri kebaikan pemakanan sunnah sebagaimana yang saya alami. Saya sembuh dari pelbagai masaalah kesihatan hanya dari satu botol Qaseh sahaja!

Nak suruh dia makan dia tak mahu. Mungking kerana dia selalu sibuk. Dan mungkin kerana bagi dia leceh nak kena makan tiap pagi ketika sibuk2 bersiap nak pergi kerja. Jadi apa yang saya buat ialah: Setiap pagi saya tuang 3 sudu besar Qaseh untuk dia dan letakkan di atas piring bersama sarapan yang lain. Saya lakukan dengan istiqamah untuknya agar dia sentiasa sihat.

Alhamdulillah, seminggu pertama selepas saya buat begitu dia berhenti bersin. Kenapa? Kerana Qaseh mula memberi kesan merawat resdungnya. Saya terus sediakan Qaseh untuknya setiap pagi dan dia makan seperti biasa, tak cakap apa. Sehingga ada masa2nya saya terlupa juga dek kerana kesibukan tapi Alhamdulillah saya perhatikan waktu saya lupa dia sendiri pergi ambil Qaseh dari peti ais! Rasa macam tak percaya sebab dulu dia tak nak makan, kemudian dihidang baru makan, dan kini bila terlupa dihidang dia ambil sendiri! Alhamdulillah. Itu tandanya dia juga mula merasakan perubahan baik kepada tubuhnya terutama dalam membantu merawat resdung dan memberi tenaga untuk dia berasa lebih segar.

Hari ini lebih magik. Dia sendiri ambil Qaseh dan simpan dalam bag untuk dia bawa travel sepanjang dia out station! Sanggup bawa Qaseh merentas laut ke bumi Hong Kong. Itulah penangan Qaseh Gold Kekanda!

Berikan pada yang tersayang agar dia sentiasa sihat. Ia bagus untuk membantu dia menghilangkan keletihan, memberikan tenaga segera dan berpanjangan dan menyegarkan otaknya yang stress akibat penat bekerja!
 
Post a Comment

GARDEN OF KNOWLEDGE

Pautan luar